3 ok, amiért érdemes pénzügyi szakértő segítségét kérni

3 ok, amiért érdemes pénzügyi szakértő segítségét kérni

Jelenleg hazánkban egy nagyon komplex támogatási rendszer van érvényben, illetve a lakáshitelek világa is szerteágazó. Ezért (is) érdemes pénzügyi szakértő segítségét kérni már az ingatlan keresését megelőzően, hiszen így nem csak pontosabb képet kaphatsz pénzügyi helyzetedről, de azt is látni fogod, hogy milyen ingatlanok iránt érdemes érdeklődnöd. Ráadásul sokat spórolhatsz is egy kedvező

1) Kalkuláció – akár több milliót is spórolhatsz! 


Mielőtt elkezdjük az ingatlanhirdetési portálokat böngészni, érdemes előkalkulációkat végezni, hogy tisztában legyünk azzal, milyen kategóriájú ingatlanokban gondolkodhatunk. Az online hitelkalkulátorok segítségével könnyedén elvégezhetjük a számításokat.  Ráadásul, ha rátaláltunk egy szimpatikus opcióra máris felvehetjük a kapcsolatot egy űrlapon keresztül a Credipass független pénzügyi szakértőivel, sőt, a kapcsolatfelvételt követően akár jobb ajánlatot is tud biztosítani a hiteltanácsadó szakember!

 

2) Kiválasztás, összehasonlítás – időt takaríthatsz meg


A szakértő több bank ajánlatát összegyűjtve és azokat összehasonlítva tud több ajánlatot biztosítani, a személyes igényeknek megfelelően. Így nem kell időt fordítanod arra, hogy végigjárd a különböző bankokat és érdeklődj a termékek után.
Ezt követően egy találkozóra kerül sor. Itt tisztázásra kerülnek olyan fogalmak, mint a JTM, vagy az, hogy mit mutat meg a HTM. Átbeszélitek pontosan milyen dokumentumokra van szükség a hitelfelvételhez, hogyan fog zajlani a teljes folyamat és természetesen kiválasztjátok a megfelelő konstrukciót. Nem kell aggódnod azon, hogy nem találtok erre alkalmas időpontot, hiszen a banki nyitvatartási időn túl is tudsz időpontot egyeztetni munkatársainkkal. 


3) Folyamatos segítség – választ kapsz minden felmerülő kérdésedre 


A hitelkonstrukció kiválasztását követően a pénzügyi szakértő végigkísér a hitelfelvétel teljes folyamatán, a felmerülő problémákat kezelik, egyeztetnek a bankkal. Neked egyedül a szerződés aláírásakor kell befáradnod a pénzintézetbe, minden más esetben a pénzügyi szakértő jár közben. Ha kérdéseid merülnek fel bármivel kapcsolatban, ami a hitelfelvételt érinti, a pénzügyi szakértőink megválaszolják és nem hagynak kétségek között. Neked nincs más dolgod, mint várni a hitelfolyósítást és nyugodtan foglalkozhatsz álmaid otthonának berendezésével, vagy szervezheted a költözést.


A független pénzügyi szakértők díjmentesen segítenek lakáshitel, állami támogatás vagy akár lakásbiztosítás ügyintézésében is! Keresd kollégáinkat bizalommal! 
 

2023-03-30