Egyedi lakáshitel kedvezmények? De hogyan?

Egyedi lakáshitel kedvezmények? De hogyan?

Bármilyen típusú hitelt szeretne valaki igényelni, legyen az személyi kölcsön, jelzálog alapú lakáshitel, vagy akár szabad felhasználású jelzáloghitel, mindenkinél ugyanazok a fő szempontok merülnek fel a kölcsön felvételénél. Ezek közül a legfontosabbak: biztonság, árazás, gyorsaság, kényelem.

Most megválaszoljuk nektek azt a gyakran feltett kérdést: hogyan juthattok általunk, azaz a Credipass által egyedi kedvezményekhez? Szakértőnk, Gesler Kata cikke.

Szeretnénk biztosan hozzájutni a tervezett összeghez, minél gyorsabban és a lehető legkevesebb utánajárással, mindezt a legjobb kamatozás mellett. A Credipass pénzügyi szakértőinek közreműködése esetén ezek a szempontok mind teljesíthetők. Biztonságban leszünk, mert a pénzügyi szakértő előzetesen megvizsgálja a hitelképességünket, állami támogatásra való jogosultságunkat. Segít eligazodni a rengeteg különböző banki ajánlat között és megtalálni az elérhető legjobb pénzügyi megoldásokat. Banki kapcsolatrendszerének köszönhetően gondoskodik a gyors átfutási időről, valamint leveszi a vállunkról az ügyintézési terhek jelentős részét. A teljes folyamatot végigmenedzseli, rendszeresen tájékoztat a hitelbírálat fejleményeiről, illetve minden menetközben felmerülő kérdésünkkel is fordulhatunk hozzá. 

Milyen egyedi banki kedvezmények érhetők el a Credipasson keresztül?

A Credipass minden jelentős, hazánkban hitelező banknál kiemelt partner, az országosan, éves szinten közvetített ügyletei alapján, ezért számos egyedi kedvezmény jár ügyfeleinknek. 

Ajándék egyösszegű jóváírás kapható az általános banki akciókon felül is, nemcsak jelzáloghitel igénylésekor, hanem személyi kölcsön felvételénél, illetve akár folyószámlanyitás vagy Babaváró támogatás esetében is. 

A legfontosabb kedvezmény az egyedi kamat lehetősége, ami egy nagyobb összegű, hosszabb futamidejű hitelnél összességében akár TÖBB MILLIÓS tétel is lehet és szinte az összes banknál tudjuk érvényesíteni. Ennek konkrét mértéke függ az igényelt hitelösszeg nagyságától, a bankszámlára vállalt havi jóváírás összegétől, illetve egyéb járulékos termékek igénybevételétől. 

A bankok minden esetben egyedileg vizsgálják meg az ügyletet és a fenti szempontok, valamint belső szabályrendszerük alapján döntenek a maximálisan adható kamatkedvezmény mértékéről. Az egyedi kamatokról nem találunk információt a netes kalkulátorokban, így a végső döntést a bankválasztást illetően mindenképpen Credipass pénzügyi szakértővel történt egyeztetés után érdemes meghozni. Gyakran előfordul ugyanis, hogy a bankok által közvetlenül adott ajánlatokhoz képest (akár ugyanannál a banknál maradva is) látványosan jobb feltételeket tud intézni a pénzügyi szakértő. Akkor is kérjünk ajánlatot, ha már magunktól is utánanéztünk a lehetőségeinknek és pontosan tudjuk, hogy melyik banktól szeretnénk hitelt felvenni. Adjuk meg az esélyt egy kedvezőbb pénzügyi megoldásnak! 

Az egyedi árazáson túl, díjmentes előtörlesztési lehetőségek is szerepelnek a partneri kedvezményeink között. Van olyan bank, ahol egyedi kérés szerint a hitelfelvételt követően már az első perctől bármikor díjmentesen csökkenthetjük a tartozást. Több banknál érvényesíthető kedvezmény az 5 év elteltével egy alkalommal engedélyezett ingyenes előtörlesztés, de arra is van példa, hogy 5 év után már korlátlan számban díjmentessé válik az elő és végtörlesztés egyaránt. Az aktuálisan elérhető kiemelt partneri kedvezményeket a hitelajánlatok összehasonlításakor részletesen, bankonként ismerteti a pénzügyi szakértő.   

Biztosítások és lakástakarék

A Credipass pénzügyi szakértője a jelzáloghitel fedezeteként szolgáló ingatlanra kötelezően előírt lakásbiztosítás megkötésében is tud segíteni, illetve törlesztési biztosításra/életbiztosításra is kérhetünk tőle ajánlatot. Közvetítő partnerként több biztosító versengő ajánlatait hasonlítja össze, szem előtt tartva a személyes preferenciáinkat. Segít megtalálni a számunkra legmegfelelőbb biztosítási védelmet, alkalmazva a biztosítóknál is elérhető egyedi kedvezményeket.

Lakáscélú megtakarítás indítása miatt is fordulhatunk a pénzügyi szakértőhöz. A régi lakástakarék terméket felváltó új megoldások között is segít eligazodni. Kiszámolja személyre szabottan, hogy a jelenlegi 3 versenytárs által kínált számos lehetőség közül melyik verzió éri meg a legjobban az adott élethelyzetben. Lakáshitel igénylése esetén a kamat terhek csökkentése céljából mindenkinek érdemes ezt a megtakarítási formát is beépíteni a családi költségvetésbe. Hogy pontosan mennyivel járhatunk jobban, ha kihasználjuk ezt a lehetőséget, azt a pénzügyi szakértő a Credipass által kifejezetten erre a célra készített, speciális kalkulátor segítségével lemodellezi nekünk.

Lakásvásárlás esetén, amennyiben még nem állunk kapcsolatban Duna House-os ingatlanos kollégával, akkor a pénzügyi szakértő tud ajánlani megfelelő értékesítőt, aki segít nekünk az ingatlankeresésben.

A Credipass szolgáltatásai mindenkinek díjmentesen elérhetőek! Pénzügyi szakértőink országszerte rendelkezésre állnak, bankfüggetlen szolgáltatás keretében segítik ügyfeleiket, megtalálni az optimális pénzügyi megoldást bármilyen élethelyzetre. 

Szerző: Gesler Kata, pénzügyi szakértő
2023-09-04

Ajánlott cikkek