LAKÁSHITEL SZEMÉLYRE SZABVA

 • Új és használt lakás, üdülő, nyaraló vásárlása, építése esetén
 • Egyéb lakáscélra is: felújítás, korszerűsítés, bővítés, telekvásárlás 
 • Árfolyamkockázat nélküli, forint alapú hitelek 
 • Állami támogatott és piaci hitelek 

Kalkulálj és spórolj velünk!

Tudj meg többet az aktuális lakáshitel ajánlatokról!

Ft
Év
Ft
Ft
Év

Miért érdemes lakáshitelt igényelni a Credipass segítségével?   

 • a szektor összes jelentős kereskedelmi bankja partnerünk, melyek kínálatából az igényeidnek legmegfelelőbb kerül kiválasztásra - segítünk eligazodni a tengernyi ajánlat között!
 • teljeskörű támogatás: az első kérdésektől a kulcsok átadásáig! 

 

Bővebben a lakáshitelekről

A lakáshitelek népszerűsége a kedvező kamatozás miatt évek óta töretlen. Ingatlanvásárlás esetén a lakáscélú jelzáloghitelek jelentik napjainkban a legkedvezőbb finanszírozási lehetőséget. A vásárláshoz kínált hiteleket forint alapon nyújtják a pénzintézetek, a felmerülő költségek és a kamatperiódusok tekintetében az ajánlatok azonban igen eltérőek lehetnek. Emiatt mindenképp érdemes a Credipass pénzügyi szakértőihez fordulni, akik segítenek eligazodni a különböző lehetőségek között. 

A lakáshitel konstrukciók a legtöbb esetben nagyobb összegűek és hosszú futamidejűek. Ezek a hitelek kifejezetten lakáscélú ingatlanok vásárlására, építésére, felújítására, korszerűsítésére és bővítésére, vagy telekvásárlásra használhatók fel, illetve ezen kívül meglévő lakáshitel kiváltására is. A hitel fedezetéül szolgáló ingatlan(ok)ra jelzálog kerül bejegyzésre. A hitel típusa piaci kamatozású, vagy akár államilag támogatott is lehet. Attól függően, hogy mennyi az önerőd, a bank által elfogadott jövedelmed, vagy hogy épp milyen más hiteleid vannak – számos tényező befolyásolja azt, hogy az egyes pénzintézetek milyen hitelösszegre tartanak jogosultnak. 

De miben különböznek a lakáscélú hitelek a többi hiteltől? Milyen feltételei vannak az igénylésnek? Milyen konstrukciók közül lehet választani? Milyen okiratok és anyagi feltételek szükségesek a felvételhez? A leggyakrabban felmerülő, lakáshitellel kapcsolatos kérdéseidre az alábbi Gyakran Ismételt Kérdések pontban kaphatsz választ, további kérdés esetén pedig a Credipass szakemberei nyújtanak segítséget.  

 

Tudtad? Hasznos tények és számok a lakáshitelről

Hitel esetében kiegészítő ingatlan bevonásával akár a teljes vételár is finanszírozható.

Fedezetként bevonható a megvásárolni kívánt ingatlan is
Hogy szükséges-e, vagy pontosan mennyi önerő szükséges, befolyásolja a vásárolandó ingatlan értéke és az igénylők jövedelmi helyzete
A hitel futamideje akár 30 év is lehet, így a havi törlesztőrészlet jelentősen csökkenthető.
Lakástakarék-pénztári szerződéssel akár jelentős díjmentes előtörlesztés lehetséges, mellyel ugyancsak csökkenhet a törlesztőrészlet
Minimálbér esetén is igényelhető
Akár 30 évig  is van lehetősége fixálni a hitel kamatát és törlesztőrészletét, melynek köszönhetően a futamidő végéig jól tervezhetővé válik az élete

 

Érdekelnek a lakáshitel ajánlatok! 

 1. Töltsd ki visszahívást kérő űrlapunkat.
 2. Munkanapokon 3 órán belül kollégáink felveszik veled a kapcsolatot telefonon és személyre szabott tájékoztatást nyújtanak.
 3. A telefonos tájékoztatást követően pénzügyi szakértőnk veszik fel veled a kapcsolatot, hogy az egyedi igényeidnek legmegfelelőbb pénzintézetet közösen tudjátok kiválasztani az ajánlatok alapján. A pénzügyi szakértőnk az ügyintézés teljes folyamatán végigkísér.
 4. A szerződéskötés az egyetlen olyan pontja a folyamatnak, amikor személyesen be kell fáradnod a bankba. Minden mást a kollégánk fog intézni.
 5. Ezután már csak a folyósítás van hátra.

Érdekelnek a lakáshitel ajánlatok! 

 

Duna House csoport tagja

FPKOSZ tagja

A régió több országában jelenlévő márka

Közel 3000 pénzügyi szakértő

Tudj meg többet a hiteligénylés folyamatairól videóinkból!

Pénzügyi szakértőinkről mondták

 • Kiss Mónika Ella
  Kiss Mónika Ella Pénzügyi szakértő
  Számomra nagyon megnyugtató volt Veled együtt dolgozni, mivel minden részletre kiterjedő tájékoztatást kaptunk, és a hitelkérelem közben felmerült bármilyen kérdésünkre gyors és pontos válasz érkezett, akár emailben, akár telefonon. Ez bennem olyan bizalmat ébresztett, amire óhatatlanul szüksége van...
  M.Béla
 • Bálint György
  Bálint György Pénzügyi szakértő
  Gyuri ismételten precízen, korrektül vezette végig a hitelfelvétel folyamatát. Türelmes, segítőkész és naprakész szaktudással bír. Jó szívvel ajánlom őt!
  Ó. Csilla
 • Bali Barna
  Bali Barna Pénzügyi szakértő
  Nagyon felkészült,és segitökész. Köszönök a munkáját!
  Sz. Jenő
 • Kéger Dávid
  Kéger Dávid Pénzügyi szakértő
  Dávid mellett mindig megbecsült ügyfélnek érezhettem magam. Rendkívül segítőkész volt, időt és pénzt takarított meg nekem hozzáértésével. Továbbá a számomra legmegfelelőbb hitelkonstrukció kiválasztásán túl rengeteg egyéb, a lakásvásárlással kapcsolatos kérdésemmel zaklattam, melyeket kivétel nélkül...
  M. Péter
 • Didi Brigitta Ibolya
  Didi Brigitta Ibolya Pénzügyi szakértő
  Köszönjük a közreműködést, nagyon gyorsan és zökkenőmentesen zajlott le az ügylet.
  A. János
 • Gyenis Orsolya
  Gyenis Orsolya Pénzügyi szakértő
  Érthetö,preciz, kedves a munkáját alaposan,.körültekintöen végzi. Örülök, hogy megismerhettem.
  M. Mercédesz
 • Csépe Katalin
  Csépe Katalin Pénzügyi szakértő
  Meg is érkezett a pénz. Fantasztikus gyors volt minden, nagyon örülök, hogy melletted és az ajánlott bank mellett döntöttem. Holnap már át is veszem a lakást. Köszönöm a munkád, a türelmedet, hogy álltad a sarat a sok kérdésem ellenére is.
  T. Évi
 • Mausecz Krisztina
  Mausecz Krisztina Pénzügyi szakértő
  Krisztitől teljes körű felvilágosítást kaptunk a hitelfelvétel során. Tartotta a kapcsolatot a bank és köztünk, alkalmazkodott munkaidőnkhöz, udvariasan, barátságosan kezelt az ügyintézés során minket. A hitel felvétele segítségével gördülékenyen, problémamentesen zajlott.
  K. Márta
 • Némethné Zsigri Zsuzsanna Ildikó
  Némethné Zsigri Zsuzsanna Ildikó Pénzügyi szakértő
  Jól felkészúlt. Határozott. Körültekintő. Ügyfélcentrikus. Kedves.
  Dr. K. Cs. Ilona Irén
 • Pintér Gábor
  Pintér Gábor Pénzügyi szakértő
  Rugalmas. Felkészült. Segítőkész. Türelmes. Ennél több nem nagyon kellhet egy hitel felvétel előtt álló embernek.
  B. Antal
 • Berényi Balázs
  Berényi Balázs Pénzügyi szakértő
  Az adott szakterületen a teljes körű felkészültség és magabiztosság jellemzi. Minden felmerült probléma vonatkozásában azonnali megoldást nyújtott. Az elkövetkezendő időben is csak hozzá fordulnék és minden ismerősöm hozzá fogom irányítani!
  J. Tamás

Gyakran ismételt kérdések

Mitől függ, hogy mennyi lakáshitelre vagy jogosult?
Milyen államilag támogatott és piaci hitelek vannak?
Milyen típusú lakáshitelek léteznek?
Mik a hiteligénylés alapvető személyi és anyagi feltételei?

Nem találtál választ a kérdésedre? Ebben az esetben fordulj tapasztalt pénzügyi szakértőinkhez, akik várják a megkeresésed!